2. Yıl |
Kodu |
Ders Adı | AKTS |
D+U+L |
Z/S |
Dili |
Güz Dönemi |
MGKT2005 | Enstrümental Analiz | 5 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGKT2007 | Süt ve Ürünleri Analizleri | 5 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGKT2009 | Mesleki Deneyim - I | 2 | 0+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGKT2011 | Tahıl ve Ürünleri Analizleri | 5 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGKT2015 | Bal ve Şekerli Ürünlerin Analizi | 4 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGKT2017 | Gıda Mikrobiyolojisi - I | 5 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
| Teknik(bölüm) Seçmeli | 4 | 2+0+0 | Seçmeli | |
Seçmeli Dersler |
MGKT2003 | Laboratuvar Kalite Sistemleri ve Akreditasyon(Teknik(bölüm) Seçmeli) | 4 | 2+0+0 | Seçmeli | |
MGKT2001 | Gıda Katkı Maddeleri(Teknik(bölüm) Seçmeli) | 4 | 2+0+0 | Seçmeli | |
Güz Dönemi Toplamı | 30 | 2+0+0 | | |
Bahar Dönemi |
MGKT2002 | Yağ Analizleri | 5 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGKT2008 | Mesleki Deneyim - II | 2 | 0+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGKT2010 | Et ve Ürünleri Analizleri | 5 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGKT2014 | Gıda Mikrobiyolojisi - II | 5 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
MGKT2016 | Meyve-Sebze ve Ürünleri Analizleri | 5 | 2+2+0 | Zorunlu | Türkçe |
| Teknik(bölüm) Seçmeli 1 | 4 | 2+2+0 | Seçmeli | |
| Teknik(bölüm) Seçmeli 2 | 4 | 2+0+0 | Seçmeli | |
Seçmeli Dersler |
MGKT2000 | Çevre Koruma(Teknik(bölüm) Seçmeli 1) | 4 | 2+0+0 | Seçmeli | |
MGKT2012 | İlk Yardım(Teknik(bölüm) Seçmeli 1) | 4 | 2+0+0 | Seçmeli | |
MGKT2004 | İstatistik(Teknik(bölüm) Seçmeli 2) | 4 | 2+2+0 | Seçmeli | |
Bahar Dönemi Toplamı | 30 | 2+2+0 | | |
YIL TOPLAMI : | 60 | 24+24+0 | | |