Türkçe | English
MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
Ders Bilgi Paketi
http://mackamyo.ktu.edu.tr/
Tel: +90 0462 3777637
MAMYO
MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
Katalog Ana Sayfa
  Katalog Ana Sayfa  KTÜ Ana Sayfa   Katalog Ana Sayfa
 
 

DERSLER
PROGRAM ÖĞRENİM KAZANIMLARI
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
1. Dönem Dersleri
MGKT1005 Beslenme İlkeleriXXX
MGKT1011 Laboratuvar Teknikleri - IX X
MGKT1009 Genel Kimya - I X X XX
TDB1001 Türk Dili - I X X
MGKT1007 Hijyen ve Sanitasyon X XX
YDB1001 İngilizce - I X
AITB1001 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I X
MGKT1001 Mikrobiyoloji X XX X
MGKT1003 Matematik - IX X
2. Dönem Dersleri
MGKT1010 Bilgi ve İletişim Teknolojileri X
MGKT1000 Gıdalarda Temel İşlemlerX X X XXX XX
MGKT1004 Laboratuvar Kalite Güvenlik Sistemleri X X
AITB1000 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - II
MGKT1012 Gıda Kimyası X
MGKT1006 Matematik - IIX X
TDB1000 Türk Dili - II X
MGKT1014 Genel Kimya - II X XX X
MGKT1008 Laboratuvar Teknikleri - II X X XX X
YDB1004 İngilizce - II X XX
3. Dönem Dersleri
MGKT2001 Gıda Katkı MaddeleriXXX X X X
MGKT2003 Laboratuvar Kalite Sistemleri ve Akreditasyon X X
MGKT2017 Gıda Mikrobiyolojisi - I X X X
MGKT2015 Bal ve Şekerli Ürünlerin Analizi X X
MGKT2007 Süt ve Ürünleri AnalizleriXX X
MGKT2009 Mesleki Deneyim - IXXX X
MGKT2005 Enstrümental AnalizX X X
MGKT2011 Tahıl ve Ürünleri Analizleri XX X X X
4. Dönem Dersleri
MGKT2004 İstatistikX X XX
MGKT2012 İlk Yardım X X
MGKT2000 Çevre Koruma XX
MGKT2002 Yağ Analizleri X XX
MGKT2010 Et ve Ürünleri AnalizleriXXXXXX XX
MGKT2014 Gıda Mikrobiyolojisi - II X X
MGKT2008 Mesleki Deneyim - IIXXX X
MGKT2016 Meyve-Sebze ve Ürünleri Analizleri XX XXX X X

Katkı yok (%0)Az oranda katkı (%25)Orta derecede katkı (%50)İyi derecede katkı (%75)Çok iyi derecede katkı (%100)