Türkçe
|
English
MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
Ders Bilgi Paketi
http://mackamyo.ktu.edu.tr/
Tel: +90 0462 3777637
MAMYO
MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
KURUMSAL BİLGİLER
» Genel Bilgiler
» Yönetim
» Amaç ve TYYÇ-Prog. Kazanım Matrisi
» Akademik Personel
DERS PROGRAMI
» 1. Yıl
» 2. Yıl
» Öğrenim Kazanımları Matrisi
AKADEMİK BİRİMLER
» Doktora Programları
» Yüksek Lisans Programları
» Lisans Programları
» Meslek Yüksek Okulları
DERSLER
PROGRAM ÖĞRENİM KAZANIMLARI
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
1. Dönem Dersleri
MGKT1005 Beslenme İlkeleri
X
X
X
MGKT1011 Laboratuvar Teknikleri - I
X
X
MGKT1009 Genel Kimya - I
X
X
X
X
TDB1001 Türk Dili - I
X
X
MGKT1007 Hijyen ve Sanitasyon
X
X
X
YDB1001 İngilizce - I
X
AITB1001 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I
X
MGKT1001 Mikrobiyoloji
X
X
X
X
MGKT1003 Matematik - I
X
X
2. Dönem Dersleri
MGKT1010 Bilgi ve İletişim Teknolojileri
X
MGKT1000 Gıdalarda Temel İşlemler
X
X
X
X
X
X
X
X
MGKT1004 Laboratuvar Kalite Güvenlik Sistemleri
X
X
AITB1000 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - II
MGKT1012 Gıda Kimyası
X
MGKT1006 Matematik - II
X
X
TDB1000 Türk Dili - II
X
MGKT1014 Genel Kimya - II
X
X
X
X
MGKT1008 Laboratuvar Teknikleri - II
X
X
X
X
X
YDB1004 İngilizce - II
X
X
X
3. Dönem Dersleri
MGKT2001 Gıda Katkı Maddeleri
X
X
X
X
X
X
MGKT2003 Laboratuvar Kalite Sistemleri ve Akreditasyon
X
X
MGKT2017 Gıda Mikrobiyolojisi - I
X
X
X
MGKT2015 Bal ve Şekerli Ürünlerin Analizi
X
X
MGKT2007 Süt ve Ürünleri Analizleri
X
X
X
MGKT2009 Mesleki Deneyim - I
X
X
X
X
MGKT2005 Enstrümental Analiz
X
X
X
MGKT2011 Tahıl ve Ürünleri Analizleri
X
X
X
X
X
4. Dönem Dersleri
MGKT2004 İstatistik
X
X
X
X
MGKT2012 İlk Yardım
X
X
MGKT2000 Çevre Koruma
X
X
MGKT2002 Yağ Analizleri
X
X
X
MGKT2010 Et ve Ürünleri Analizleri
X
X
X
X
X
X
X
X
MGKT2014 Gıda Mikrobiyolojisi - II
X
X
MGKT2008 Mesleki Deneyim - II
X
X
X
X
MGKT2016 Meyve-Sebze ve Ürünleri Analizleri
X
X
X
X
X
X
X
Katkı yok (%0)
Az oranda katkı (%25)
Orta derecede katkı (%50)
İyi derecede katkı (%75)
Çok iyi derecede katkı (%100)