Türkçe | English
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
DOKTORA
Ders Bilgi Paketi
http://www.ktu.edu.tr/fbebalikcilik
Tel: +90 0462 7522805
FBE
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI / DOKTORA
Katalog Ana Sayfa
  Katalog Ana Sayfa  KTÜ Ana Sayfa   Katalog Ana Sayfa
 
 

DERSLER
PROGRAM ÖĞRENİM KAZANIMLARI
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Program Dersleri
BTB7111 Stok.Korun.Ve A.A.A.B.O.B.PX XXXX
BTB7113 Balıkçı.Org.Ve Balık.Yön.XXXX X
BTB7130 Deniz Kirliliği Ölç.Yöntem. XX
BTB7131 Deniz Kaynak.Yön.Ve Kirl.Ko XXX
BTB7132 Su Ürünlerinde Kimyasal Analiz Yöntemleri XXX
BTB7141 Av Araçlarının Model Den.
BTB7143 Av Gücü Standardizas.
BTB7150 Denizlerde Pelajik Can.D.D. XX
BTB7151 İçsu Balıkçılığı ve Yönetimi X X
BTB7152 Balıklarda Sind.Or.V.Model.İng.
BTB7153 Denz.Dip Canl.Din.Ve Dağ. XX
BTB7170 Fisheries By-ProductsXXXXXX
BTB7174 Su Ürünle.Biotok.Kont.XXX X
BTB7181 Toksik Mikro Algler XXX
BTB7191 Deniz Ve Balık. Meteoroloji.X XX
BTB7194 Osinografik-Meteorolo.Aletler XXX
BTB7215 Bulaşıcı Olmayan Balık Hast.XXX X
BTB7220 Kirletici Kaynakların Yön. XXX
BTB7222 Toksikolojide Laboratuvar Uygulamaları X X
BTB7235 Kül.Balık.Bes.Ger.Ve Yem Haz.XXX XX
BTB7312 Uluslararası Deniz.Ve Bal.Söz.
BTB7340 Ağların Hidrodin.Tasarımı
BTBL7111 Avrupa Birliği Ortak Balıkçılık Politikası X XX
BTBL7152 Balıklarda Sindirim Oranı ve Model.
BTBL7171 Sensory evaluation practices in foodsXX X XXX
BTBL7177 Seafood Ecolabelling in Marketing
BTBL7180 Denizlerde Birincil ÜretimXXXX X
BTBL7183 Türk Denizleri Biyolojisi
BTBL7230 Yetiştiriciliğin Temel EsaslarıXXXXXX
BTBL7232 Damızlık Yönetimi ve UygulamalarıX X X
BTBL7233 Sucul Hayvanlarda Biyoenerjetik
BTBL7242 Ecogeograpnic Analysıs of the Man.Ecos.
BTBL7252 Kirlilik Kaynakları ve Balıkçılığa EtkileriX XX X
BTBL7262 Balıklarda Üreme Biyolojisi
BTBL7270 Balıkçılıkta Genetik Teknikler
BTBL7272 Omiksler ve UygulamalarıX X XX X
BTBL7275 Aguatik Canlı Populasyon Gen.ve Evri.
BTBL7330 Çevre Ekonomisi ve Sürdürülebilirlik
BTBL7350 İç Su Ekosistemlerinde Ağır Metal Kirliliği
BTBL7370 Gıda Üretiminde Yenilikler
Enstitü Ortak Dersleri

Katkı yok (%0)Az oranda katkı (%25)Orta derecede katkı (%50)İyi derecede katkı (%75)Çok iyi derecede katkı (%100)