Türkçe | English
MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ 
Ders Bilgi Paketi
http://mackamyo.ktu.edu.tr/
Tel: +90 0462 3777637
MAMYO
MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ 
Katalog Ana Sayfa
  Katalog Ana Sayfa  KTÜ Ana Sayfa   Katalog Ana Sayfa
 
 

DERSLER
PROGRAM ÖĞRENİM KAZANIMLARI
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
1. Dönem Dersleri
AITB1001 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I X
MGKT1005 Beslenme İlkeleri X
MGKT1013 Mikrobiyoloji X X
MGKT1015 MatematikX X
MGKT1017 Genel KimyaXX
MGKT1019 Laboratuvar Teknikleri - IX X
MGKT1021 İş Sağlığı ve Güvenliği X X
MGKT1023 Kariyer Planlama ve İletişim Teknikleri
TDB1001 Türk Dili - I X
YDB1003 İngilizce - I X
2. Dönem Dersleri
AITB1000 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - II X
MGKT1012 Gıda KimyasıXX
MGKT1016 Laboratuvar Teknikleri - II
MGKT1018 Bilimsel Araştırmalarda Bilgisayar Uygulamaları X X
MGKT1020 Gıda Analizlerinde Matematiksel UygulamalarX X
MGKT1022 Gıda İşleme İlkeleri X X
MGKT1024 Gıda Koruma ve Depolama Yöntemleri
MGKT1026 Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetim
TDB1000 Türk Dili - II X
YDB1004 İngilizce - II X
3. Dönem Dersleri
MGKT2001 Gıda Katkı Maddeleri X X
MGKT2003 Laboratuvar Kalite Sistemleri ve Akreditasyon X X
MGKT2005 Enstrümental Analiz X X
MGKT2007 Süt ve Ürünleri AnalizleriXX X
MGKT2009 Mesleki Deneyim - I X X X XXX X X
MGKT2011 Tahıl ve Ürünleri Analizleri X X
MGKT2015 Bal ve Şekerli Ürünlerin Analizi X X X
MGKT2017 Gıda Mikrobiyolojisi - I X X X
4. Dönem Dersleri
MGKT2000 Çevre Koruma X
MGKT2002 Yağ Analizleri X XX
MGKT2004 İstatistikX X X X
MGKT2008 Mesleki Deneyim - IIXXX X
MGKT2010 Et ve Ürünleri Analizleri X XX
MGKT2012 İlk Yardım X X
MGKT2014 Gıda Mikrobiyolojisi - II X X
MGKT2016 Meyve-Sebze ve Ürünleri Analizleri XX XXX X X

Katkı yok (%0)Az oranda katkı (%25)Orta derecede katkı (%50)İyi derecede katkı (%75)Çok iyi derecede katkı (%100)