Türkçe
|
English
MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
GIDA TEKNOLOJİSİ
Ders Bilgi Paketi
http://mackamyo.ktu.edu.tr/
Tel: +90 0462 3777637
MAMYO
MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ / GIDA TEKNOLOJİSİ
KURUMSAL BİLGİLER
» Genel Bilgiler
» Yönetim
» Eğitim Amaçları ve TYYÇ-Prog. Kazanım Matrisi
» Akademik Personel
DERS PROGRAMI
» 1. Yıl
» 2. Yıl
» Öğrenim Kazanımları Matrisi
AKADEMİK BİRİMLER
» Doktora Programları
» Yüksek Lisans Programları
» Lisans Programları
» Meslek Yüksek Okulları
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı
DERSLER
PROGRAM ÖĞRENİM KAZANIMLARI
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
1. Dönem Dersleri
AITB1001 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I
X
MGIT1005 Beslenme İlkeleri
X
TDB1001 Türk Dili - I
X
X
X
X
X
X
X
X
X
YDB1003 İngilizce - I
X
2. Dönem Dersleri
AITB1000 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - II
X
MGIT1004 Gıda Kimyası
X
X
MGIT1008 Bilgi ve İletişim Teknolojileri
X
MGIT1010 Laboratuvar Teknikleri
X
X
MGIT1012 Laboratuvar Kalite Güvenlik Sistemleri
X
X
TDB1000 Türk Dili - II
YDB1004 İngilizce - II
X
3. Dönem Dersleri
MGIT2001 Mesleki Deneyim - I
X
X
X
X
MGIT2003 Özel Gıdalar Teknolojisi
X
MGIT2005 Enstrümantal Analiz
X
X
MGIT2007 Kalite Güvence ve Standartlar
X
X
MGIT2009 Bal ve Şekerli Ürünlerin Analizi
X
X
MGIT2011 Gıda Katkı Maddeleri
X
MGIT2013 Tahıl Teknolojisi
X
X
MGIT2015 Süt Teknolojisi
X
X
X
X
4. Dönem Dersleri
MGIT2000 İstatistik
X
X
MGIT2004 Hijyen ve Sanitasyon
X
X
X
MGIT2006 Et ve Ürünleri Teknolojisi
X
X
X
MGIT2008 İlk Yardım
X
X
MGIT2010 Meyve ve Sebze Teknolojisi
X
X
MGIT2012 Mesleki Deneyim - II
X
X
X
X
MGIT2014 Gıda Mikrobiyolojisi
X
X
MGIT2016 Yağ Teknolojisi
X
X
X
X
Katkı yok (%0)
Az oranda katkı (%25)
Orta derecede katkı (%50)
İyi derecede katkı (%75)
Çok iyi derecede katkı (%100)